Airpods bluetooth verbinding

Ja je hebt het goed gehoord. Je hebt geen kabeltjes meer nodig om je koptelefoon of oordopjes te koppelen. De verbinding tussen je iPhone en de Airpods is volledig 100% draadloos. Geen gezeur meer met te korte kabeltjes. Geen knopen meer in je draadjes. Gewoon alles uit het zicht door middel van bluetooth. De verbind is stabiel, geruisloos en High Quality. Een perfecte oplossing voor de on-the-go muziekliefhebber en zakenman.

Airpods verbinden via Bluetooth

Het komt allemaal door de iOS 10, WatchOS 3 en macOS Sierra combinatie. Dit maakt dat je de verbinding tussen een iPhone of Macbook (en zelfs een Apple Watch of iPad) maar 1 keer hoeft te leggen. Wanneer je bent verbonden met 1 van deze apparaten kunnen de dopjes zich verbinden met al je apparaten. Het gaat erom dat je toestellen allemaal gekoppeld zijn aan jouw eigen iCloud account. Je hoeft dus niet telkens te schuiven tussen verschillende Airpod bluetooth verbindingen. Alles verbind en update automatisch. Heb je nog een iPad of andere apple apparaat dat niet beschikt over IOS10 maar draait op bijvoorbeeld IOS8 of IOS9, dan moet je wel opnieuw een nieuwe Airpod verbinding tot stand brengen.

Airpods Accu

Is de batterij van de Airpod dan snel leeg door deze bluetooth verbinding? Nee hoor, dat valt heel erg mee. De twee oordopjes kun je opladen via de meegeleverde doos. De minimale prestatie is toch wel 5 uur verbinding. 5 volle uren muziek of gesprekken! De Airpods worden draadloos opgeladen in de meegeleverde box. Je hoeft ze er alleen maar in te zetten. Via USB kun je dit oplaadkastje van stroom voorzien. Ook als je onderweg bent kun je dus gewoon je Airpod opladen. Lees hier meer over het opladen van Airpods.

Plaats een reactie