Wat zijn Apple Airpods?

De AirPods zijn de nieuwste oordopjes van Apple. Het betekent het einde van de “ouderwetse” bekabelde oordopjes. Het is zelfs zo dat de nieuwste iPhone 7 geen koptelefooningang meer heeft. Gebruikers kunnen alleen nog gebruik maken van de vernieuwde Earpods met een lightning-aansluiting, of van de nieuwe Apple AirPods. Airpods koppel je moeiteloos met je iPhone. In de draadloze oordopjes zit een W1-chip. Dankzij speciaal ontwikkelde sensoren herkennen de Airpods direct of je ze draagt of niet. De batterij van de dopjes gaat zo’n 5 uur mee. Bij aanschaf ontvang je ook een speciaal bewaardoosje. Dit bewaardoosje is niet alleen handig om de dopjes in op te bergen: ze laden de Airpods ook netjes op. Hierdoor kun je in totaal maar liefst 24 uur lang gebruik maken van de draadloze oordopjes. De Airpods zijn te koop vanaf eind oktober dit jaar. De website Apple Airpods vertelt je hier ook meer over.

Hoe werken Apple Airpods?

De draadloze dopjes van Apple verbind je moeiteloos dankzij bluetooth. Met een druk op de knop heb je de dopjes verbonden met jouw iPhone of Apple Watch. In de Airpods zitten speciale infraroodsensoren. Deze herkennen direct wanneer je de dopjes in je oren doet. Als je muziek aan hebt staan, zullen de dopjes dus direct beginnen met afspelen. In de Apple Airpods zitten ook twee speciale microfoons. Hiermee kun je eenvoudig met Siri communiceren. Hoe dat werkt? Heel simpel! Door twee keer op de oordopjes te tikken wordt Siri geactiveerd en kun je van alles vragen. Bijvoorbeeld: Wat voor weer wordt het vandaag? Of: Navigeer mij naar Amersfoort. Het is natuurlijk ook mogelijk om met de dopjes te bellen. Airpods kopen? Dan moet je nog heel even geduld hebben. Vanaf eind oktober zijn ze in Nederland beschikbaar. Wil jij zeker weten dat jij de nieuwste gadget als eerst in huis hebt? Pre Order Airpods dan direct online. Zo kun jij eind oktober direct genieten van de draadloze dopjes!

Waar kan ik de Apple Airpods kopen?

Vanaf eind oktober zullen de Airpods in de winkels liggen. Je kunt ze vanaf dan kopen in de grotere elektronicazaken, Apple Stores en de online shops. De prijs ligt op €179. Wil jij zeker weten dat je de Airpod als eerste in huis hebt? Preorder dan nu direct! Op die manier weet jij zeker dat je eind oktober heerlijk draadloos muziek kunt luisteren, kunt bellen, en met Siri kunt communiceren. Je ontvangt bij de nieuwe iPhone 7 dus niet automatisch een setje Airpods. Bij de nieuwe iPhone 7 zit standaard een setje Earpods meegeleverd met een lightning-aansluiting. Dankzij een speciaal verloopje kun je ook oudere koptelefoons en oordopjes aansluiten op de iPhone 7.

Apple draadloze oortjes

Deze oortjes van Apple zijn volledig draadloos. Je zult er echter nog wel even op moeten wachten. De voorraad Airpods is slechts beperkt in het begin. Wanneer worden de apple airpod draadloze oordopjes geleverd? Pas in 2017! Er is recent bekendgemaakt dat de levering van de eerste draadloze oordopjes van apple pas volgend jaar wordt verwacht. Waarom? In de productie schijnen wat problemen te zijn. Kom regelmatig terug om de beste Airpod Aanbiedingen en Airpods acties te bekijken. Zo kun je bij Mediamarkt, coolblue, bcc, appstore, bol.com, wehkamp en vele andere webshops deze draadloze oortjes binnenkort pre-orderen.

Voordelen van Airpods
Grote voordelen van airpods zijn de flexibiliteit in het gebruik. Je kunt ze gemakkelijk en snel in en uit doen. Met het meegeleverde doosje kun je ze direct opladen en veilig opbergen. De kwaliteit van de muziek en het geluid schijnt zeer goed te zijn. Zowel hoge tonen als bastonen worden door deze apple oordopjes goed weergegeven. Handig voor op de fiets of tijdens het sporten omdat je geen draden hebt. Wat wil je nog meer? Bestel de draadloze apple airpods.

Nadelen van Airpods
Het grote nadeel van de airpods is het feit dat ze moet opladen. Je kunt dan geen muziek luisten. Verbinding gaat via bluetooth was soms wat onstabiel kan zijn. Ook de hoge prijs (€179) kan als nadeel worden ervaren. Mochten de batterijen op zijn is er geen externe voeding mogelijk. De positieve punten van deze oortjes wegen echter wel op tegen de nadelen. Aangezien de nieuwe iPhone’s van Apple geen connector meer hebben is het een erg praktisch om ze draadloos te kunnen gebruiken.

Plaats een reactie