Macbook Pro

Wil je graag een computer meenemen onderweg, dan zal het niet zo’n best idee zijn om (enkel) een iMac te kopen. Wil je een Apple computer die je ook makkelijk mee kan nemen, dan kan je kiezen tussen de Macbook Air en de Macbook Pro, waar de Pro de beste specificaties voor je heeft. Zo’n laptop van Apple straalt natuurlijk kwaliteit uit, en dat heeft die ook. Het zal lastig te zijn om een laptop te vinden die kan tippen aan de kwaliteit van de Macbook Pro. Daarom zie je ook veel mensen met een Macbook Pro werken.

Apple Macbook Pro kopen

Tegenwoordig is de wereld natuurlijk steeds mobieler, en wil je graag onderwerk nog wat werk kunnen doen. Daarvoor is het kopen van een Macbook Pro erg interessant. Zijn geweldige specificaties maken hem gelijkwaardig aan een desktop computer, en dan kan je hem ook nog eens makkelijk meenemen. Zo kan je bijvoorbeeld even ergens anders gaan zitten met je laptop, kan je in de trein makkelijk een film kijken of snel iets aan iemand laten zien. Als je een Macbook Pro kopen gaat, dan heb je de keuze uit twee verschillende modellen. Er is een 13 inch model, en een wat groter 15 inch model. Beide hebben zo hun voor- en nadelen, en het is daarom een goed idee om je in te leven tussen deze twee versies.

Macbook Pro 13 inch

Het 13 inch model is de meest verkochte van de twee, en het meest compact. De reden dat veel mensen het 13 inch model kopen, is toch wel vanwege de prijs. Voor het 15 inch model krijg je wel betere specificaties, maar mag je helaas ook meer betalen. Nu zijn de laptops van Apple vaak al flink geprijsd, waardoor men toch vaak kiest voor het 13 inch model. Bovendien zijn mensen in een laptop vaak op zoek naar een kleiner model, zodat je deze makkelijk mee kan nemen. Het 13 inch model past hierdoor beter in het plaatje dan het 15 inch model.

Macbook Pro 15 inch

Een nadeel van de laptop is toch wel dat het scherm eenmaal kleiner is dan dat van een desktop computer. Daar sluit je immers vaak geen monitor op aan die het formaat van een laptop heeft. Mocht 13 inch toch echt te weinig voor je zijn, of wil je liever de betere specificaties hebben, dan is het verstandig om eens te kijken naar het 15 inch model van de Macbook Pro. Als je van plan bent om de Macbook Pro 15 inch te kopen, dan doe je er verstandig aan om de prijzen daarvan goed te vergelijken. Het wil nog wel eens per model en per winkel verschillen wat ze voor deze modellen vragen.