Refurbished iMac

Een iMac kopen kost je vaak een hoop geld. Om de prijs wat te verzachten kiezen veel mensen voor een wat ouder model. Dit kan je bijvoorbeeld doen door te kiezen voor een tweedehands iMac. Een voorbeeld van een tweedehands iMac is een refurbished iMac, waar je op deze pagina meer informatie over zal vinden.

Refurbished iMac kopen

Als je kiest voor een refurbished iMac, kan je genieten van de kwaliteit die een iMac met zich meebrengt, maar dan voor een lagere prijs. In feite is een refurbished iMac hetzelfde als een tweedehands iMac, maar heb je nog wat extra zekerheden. Zo worden refurbished iMacs bij een aantal retailers aangeboden. Zij hebben tweedehands iMacs van mensen ontvangen, en controleren deze op kwaliteit. Zo weet je zeker dat je een prima tweedehands iMac geleverd krijgt. Daarnaast bieden ze ook nog wel eens extra garantie aan op de iMac, die je niet zou krijgen als je hem zelf rechtstreeks van iemand anders over zou kopen. Ook wil het wel eens gebeuren dat een model niet geschikt is om daadwerkelijk in de winkel als nieuw aangeboden te worden. Deze haalt Apple zelf uit het productieproces, en wordt doorgaans voor een lagere prijs doorverkocht. Hoewel er eigenlijk helemaal niks mis met deze producten is (bijvoorbeeld een hoekje ingedeukt), kunnen ze niet in de winkel als nieuw verkocht worden. Deze zullen dan ook verkocht worden als refurbished iMacs.

Waar koop ik gereviseerde Apple modellen?

Vaak is het ook zo, dat de refurbished iMacs wat ouder zijn dan de nieuwste modellen. Dit komt omdat ook veel refurbished iMacs aangeboden werden als tweedehands iMacs. Hier neemt een gespecialiseerd bedrijf dan de tweedehands van over, en zorgt ervoor dat alles het doet. Voordeel voor bij het kopen van een refurbished iMac, is dat je er vaak ook nog garantie bij krijgt. Voor deze extra zekerheid zal je ongetwijfeld wat extra neer moeten leggen, maar dat kan het natuurlijk helemaal waard zijn. In zo’n geval doe je namelijk zaken met een bedrijf, en niet met zomaar iemand van Marktplaats (of een andere handelplek). Wil jij nu direct een Refurbished iMac kopen? Kijk dan bijvoorbeeld eens op de site van Centralpoint.nl. Daar worden ze onder anderen aangeboden.