21,5 inch iMac

Als je een Apple iMac gaat kopen, dan heb je de keuze uit twee verschillende modellen. Het 21,5 inch model, en het 27 inch model. Wil je meer weten over het 27 inch model, bekijk dan deze pagina. Het grote voordeel van het 21,5 inch model, is dat dit een goedkopere iMac is dan het grotere model. Hierdoor kopen consumenten vaker het 21,5 inch model, waar bedrijven kiezen voor het grotere model. Welk formaat scherm je ook neemt, je zal geen aparte computerkast nodig hebben bij de iMac. Alle hardware zit namelijk in het scherm verwerkt, en is keurig afgewerkt. Ook heeft Apple dit scherm mooi dun weten te houden, waardoor de iMac 21,5 inch ook niet veel ruimte in zal nemen. Bovendien zijn de specificaties geweldig, en kan je genieten van een supersnelle computer met een erg helder scherm.

iMac 21,5 inch kopen

Wil je een Apple iMac 21,5 inch kopen? Dan doe je er goed aan om de aanbieders van deze computer met elkaar te vergelijken. We hebben in de tabel hieronder een aantal webshops geplaatst die de iMac verkopen, zodat je de goedkoopste iMac kan vinden. Ook is het goed om te kijken welke iMac er precies door de aanbieder aangeboden wordt. Zo kan het zijn dat de ene iMac betere specificaties heeft dan de ander. Dit komt omdat je de iMac kan configureren, zodat je extra geheugen hebt, of een betere processor. Kijk daarom niet alleen naar de prijs, maar ook wat je daarvoor krijgt.

Nieuw of tweedehands kleine iMac?

Veel mensen vragen zich af of ze een nieuwe iMac willen kopen. Dit omdat de prijs hiervan toch vaak wel aan de hoge kant is. Al is die prijs het uiteindelijk meer dan waard, liever geven mensen niet zo’n groot bedrag in een keer weg. Daarom is het wellicht interessant om te kijken naar een tweedehands iMac, of eventueel een refurbished iMac. Op de desbetreffende pagina’s van deze site vind je daar meer informatie over.