Bellen met Apple Airpods

Je hebt geen dure navigatiesystemen meer nodig in de auto, gewoon bellen via Airpods. Er opstaan geen gevaarlijkste situatie meer tijdens het fietsen omdat jij je telefoon in de hand hebt, je doet gewoon je Apple draadloze oordopjes in. Je wordt niet meer afgeleid tijdens het werken door irritante draadjes, het bellen is volledig draadloos. De nieuwe Airpods brengen draadloos bellen naar de iPhone. Kon dat al? Ja. Was de kwaliteit goed? Redelijk. Kon het beter? Jazeker. Het antwoord op deze vraag kondigde apple in September 2016 aan; De Airpod belfunctie.

Hoe werkt bellen via Airpods?

De Airpods zijn verbonden met je iPhone. Doormiddel van deze bluetooth verbinding kun je al het geluid van je smartphone (of iPad) doorsturen naar je oortjes. Het is belangrijk dat je iPhone wel geüpdatet is naar IOS10. Deze meest recente versie van het Apple besturingssysteem zal voor een optimale prestatie zorgen. Zodra jij een oproep krijgt kun je deze opnemen en zal het geluid via je Airpods worden afgespeeld. De bel-kwaliteit via de Airpods is High-Quality. Wanneer je in de auto zit zul je weinig ruis horen.

Wanneer je de Airpods uit het meegeleverde doosje haalt activeren ze. Er zit een Apple W1 chip in de oordopjes die voor een stabiele verbinding tussen je iPhone en de oordopjes moet zorgen. De oordopjes herkennen wanneer je aan het praten bent waardoor ook siri op de Airpods erg goed werkt. Je kunt bijvoorbeeld het volume harder zetten. Iemand bellen via stemherkenning, of een bepaald muzieknummer aanzetten. Ben je een grote beller? Dan zul je het fijn vinden dat je na 15 minuten opladen alweer 3 uur kunt bellen. Zelf uitproberen hoe het bellen via apple draadloze oordopjes gaat? Koop dan een set Airpods. Je zult er zeker geen spijt van krijgen.

Plaats een reactie