AirPods accu opladen

Iedere gebruiker van de Apple Airpods herkent het probleem: je moet de Airpods opladen. Soms komt dit helemaal niet goed uit. Je bent net begonnen aan een hardlooprondje, en hebt je net verheugd op een uurtje muziek. Het is daarom altijd belangrijk dat je de draadloze oortjes op tijd oplaadt. De Airpods gaan op een volle accu 5 uur mee. Gelukkig wordt er een slim opbergdoosje meegeleverd. Met behulp van deze case kun je de Airpods meerdere malen opladen. In totaal kun je, met de oplaadcase, de Airpods 24 uur lang gebruiken. De draadloze oordopjes laden super snel op. Dat komt omdat het maar kleine apparaatjes zijn, en ook maar een kleine accu hebben. Als je de oordopjes een kwartiertje in de oplaadcase stopt, kun je ze alweer 3 uur lang gebruiken.

Hoe snel kun je airpods opladen?

Hoe snel je Airpods weer moet opladen, ligt natuurlijk ook aan welke acties je uitvoert. Door twee keer zacht te tikken op de Airpod wordt Siri, jouw persoonlijke assistent, geactiveerd. Je kunt Siri van alles vragen en opdrachten laten uitvoeren. Houdt er wel rekening mee dat het gebruik van Siri op de Airpods meer van de accu vraagt. Je moet dan veel sneller weer opladen. De Airpods dienen opgeladen te worden omdat ze constant, via bluetooth, in verbinding staan met je iPhone, iPad, iWatch of iPod.

Hoe werkt het opladen van de Airpods Accu?

Zijn de accu’s van je Airpods leeg? Dan is het tijd om op te laden. Dit gaat heel eenvoudig. Je stopt de Airpods simpelweg in de meegeleverde oplaadcase. Vervolgens begint het opladen van de oordopjes vanzelf. Het opladen gaat ook nog eens supersnel. De oplaadcase heeft ongeveer een kwartier nodig om de Airpods weer 3 uur te kunnen gebruiken. Dus als je in de trein zit, en je dopjes zijn leeg, kun je ze binnen een mum van tijd alweer gebruiken. Super handig en gebruiksvriendelijk! De oplaadcase dient natuurlijk ook op z’n tijd opgeladen te worden. Dat gaat via de gebruikelijke manier.

AirPods oplaadcase

Wanneer je de Airpods aanschaft, krijg je ook de Airpods oplaadase meegeleverd. Dit is een enorm slim product. De case is niet alleen handig om je Airpods in op te bergen, de case zorgt ook dat jouw draadloze dopjes weer netjes worden opgeladen. En dit gaat helemaal draadloos! Een opbergfunctie + oplaadfunctie in één. Wanneer je de Airpods niet in hebt, is het dus altijd handig om ze netjes op te bergen in jouw eigen case. Zo weet je zeker dat je, wanneer je de dopjes weer nodig hebt, verzekerd bent van volledige opgeladen AirPods. Zodra je jouw oordopjes weer uit de oplaadcase haalt gaan ze automatisch weer aan. Als je ze vervolgens in je oren doet heb je direct geluid. Als je de dopjes weer uit je oren haalt gaan de dopjes automatisch weer uit. 

Hoe kan ik de Airpods oplaadcase opladen?

De oplaadcase zorgt ervoor dat je zo’n 24 uur gebruik kunt maken van de AirPods. Maar ook de oplaadcase kan “leeg” raken. Dan zul je de oplaadcase moeten opladen. Dit werkt heel eenvoudig. Je sluit de oplaadcase simpelweg met de lightning kabel aan op bijvoorbeeld een iMac, Macbook of op een ander stroompunt. Op die manier kun je snel jouw Airpods oplaadcase weer opladen. Zodra de case weer op 100% zit, kun je ‘m direct weer gebruiken als oplaadpunt voor de AirPods zelf.

De AirPods gaat op zichzelf ongeveer 5 uur mee. Je kunt de draadloze oordopjes tussendoor eenvoudig en snel opladen. Met behulp van de Airpods oplaadcase kun je in totaal ongeveer 24 uur gebruik maken van jouw oordopjes. De oplaadcase laadt razendsnel jouw dopjes op. 1 kwartier laden zorgt ervoor dat je alweer ruim 3 uur gebruik kunt maken van de dopjes. Neem jouw oplaadcase dus altijd met je mee!

Plaats een reactie