De verschillen tussen Far Cry 5 en Far Cry 6

Ubisoft heeft aangegeven dat ze Far Cry 6 op 7 oktober 2021 gaan lanceren. Oorspronkelijk was het hun plan om de game al te release in Februari, de game is dus 8 maanden te laat. Dit komt deels door de Covid-19 epidemie waardoor veel mensen moesten werken vanuit hun huis. 

Om de fans tegemoet te komen, verscheen op 29 mei 2021 een uitgebreide gameplay trailer. Far Cry 6 is nu ook al beschikbaar om te pre-orderen. Het spel draait vooral om het trainen, gokken en uitvoeren van opdrachten.

Aantal verschillen

In de 6e versie van Far Cry zullen er een hoop dingen toegevoegd worden / veranderd worden. We weten natuurlijk nog niet alles wat er verandert, maar hierbij een aantal dingen:

  • De omgeving is volgens de ontwikkelaars de grootste die de serie tot nu toe heeft gezien;
  • Het is de thuisbasis van een grote stad, dus niet alleen de kleine nederzettingen die de vorige games hadden;
  • De wapens die je gaat gebruiken zullen er anders uit zien;
  • Er zullen meer militairen wapens zijn.

Platforms voor Far Cry 6

Het is bekend dat de PlayStation 5 en Xbox Series X/S de beste plekken zijn om Far Cry 6 op te spelen voor de beste speelervaring. Dit betekent natuurlijk niet dat je het niet kan spelen op andere consoles.

Far Cry 6 zal namelijk ook gewoon verschijnen op andere platforms zoals: Far Cry 6 op de PlayStation 4 , Xbox One en op de computer (met gratis upgrades naar de volgende generatie als je het krijgt).

Waar kan ik far cry 6 kopen / pre orderen?

Je kunt Far Cry 6 op verschillende manieren aanschaffen. Op de playstation kun je bijvoorbeeld online in de Playstation store het spel aanschaffen wanneer het gereleased is maar je kunt het ook al pre-orderen. Je kunt ook het spel kopen in een lokale winkel in de buurt wanneer die uit is, ook kan je online spellen kopen bij bijvoorbeeld de Ubisoft store.

Plaats een reactie