Airpods Reparatie

Het zal je maar gebeuren; je bent aan het sporten en een van de Airpods valt uit je oor en gaat kapot. Of je maakt ongewild kennis met een plas water. Misschien is er wel een technisch probleem met je Airpods waardoor hij niet wil koppelen. Of is de bluetooth functie wel kapot. Misschien dat je batterij maar een paar uur meegaat. Valt de verbinding vaak weg tijdens het bellen of muziek luisteren. Wanneer jij een van deze problemen ervaart, of iets wat nog niet in dit rijtje staat, moeten je Airpods worden gerepareerd. Dat is niet leuk maar wel noodzakelijk. Het laten repareren van Apple Airpods kan vaak onder de garantie gebeuren. Standaard heb je hierop 2 jaar reparatie garantie. Echter niet alles is gedekt (waterschade).

Repareer Apple Airpods

Het laten repareren van problemen die buiten de Apple Airpods garantie vallen kan soms erg in de papieren lopen. Er zijn veel bedrijven in Nederland die zeggen apple specialist te zijn maar in werkelijkheid gewoon een normaal telefoonreparatie bedrijf zijn. Let erop dat je jouw Airpods nooit zomaar laat openmaken door een niet-gecertificeerd bedrijf. Na zo’n reparatie vervalt je fabrieksgarantie sowieso. Doe dit dus nooit.

Snelle reparatie Airpods
Veel mensen ervaren wel eens problemen met de Airpods. Standaard helpt het om ze opnieuw op te starten. Helemaal leeg te laten lopen en dan 100% opladen. Te koppelen met een ander toestel om te kijken of het wellicht aan het signaal van je eigen (iPhone) telefoon ligt. Meer dan de helft van de “kleine reparaties” kun je misschien zelf wel oplossen met deze tips. Moeten je Airpods dan toch nog weg voor reparatie? Niet getreurd. Met het kabeltjes dat wordt bijgeleverd bij de meeste toestellen kun je toch nog gewonen oordopjes gebruiken. Heb jij ervaringen met Apple Airpods reparaties? Deel deze dan met onze specialisten. Mochten je oordopjes echt niet meer te repareren zijn, dan kun je altijd nog nieuwe Airpods kopen.

Plaats een reactie